MINOS KITCHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Minos Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 8:03 Heel lekker, maar het etenwas niet meer warm.
28 mei 2024 om 19:59 We hadden grilmix voor 2.Heel lekker.1 minpuntje het vlees is snel koud.Bezorger vriendelijk.Bezorgtijd klopte precies
24 mei 2024 om 14:40 Matige kwaliteit vlees, weinig sla en rijst, prijskwaliteitverhouding niet ok
19 mei 2024 om 20:37 Ik heb al vaker besteld bij Minos Kitchen. Maar deze keer was het zwaar beneden kwaliteit. De pita was droog, de vulling vooral ui en weinig kip. Ook de toegevoegde tzatziki was minimaal. Jammer echt een teleurstelling.
21 apr 2024 om 22:33 Al een aantal keren besteld op thuisbezorgd tot nu toe zijn we heel tevreden.
21 apr 2024 om 0:13 Niet echt warm, veelste veel saus
8 apr 2024 om 13:27 Ivm met allergie vroeg mijn man om frietjes ipv rijst. Er werd niks bij de schotel bezorgd. Hadden ze wel even over kunnen bellen. De porties zijn maar matig en dan schrijven ze met een griekse salade erbij, er zit gewoon een droge sla bij.
24 mrt 2024 om 21:03 De bezorgtijd was belachelijk lang. Wij hebben bijna 2 uur op ons eten moeten wachten.
22 mrt 2024 om 20:53 Half 7 mijn bestelling gemaakt bij jullie vervolgens is het 9 uur! Abnormaal dit deze tijden elke x werd het uitgesteld uitermate slecht dit !!!!
27 feb 2024 om 21:23 Prima eten al was het allemaal niet erg overvloedig
25 feb 2024 om 22:43 Bestel hier nooit meer zo weinig eten voor zoveel geld..
23 feb 2024 om 20:35 50 minuten werd beloofd, na 2,5 uur ga ik de bestelling maar annuleren. Als je niet kan waarmaken, verkoop het dan niet